ASLANAPA ORTAOKULU VE ASLANAPA İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN OKULUMUZA ZİYARET...

ASLANAPA ORTAOKULU VE ASLANAPA İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN OKULUMUZA ZİYARET...

Aslanapa Ortaokulu ve Aslanapa İmam hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek tercihlerini şekillendirdiler.

28.02.2024 36

Aslanapa Ortaokulu ve Aslanapa İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Tarım Alan Şefimiz Emine ÜLKAR, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Alan Şefimiz Veteriner Hekim Rahime Nur ÇETİNER öğrencilerilere okulumuzun aktif çalışan alanlarına yönelik bilgiler verdi. Müdür Yardımcısı Recep ÜNAL ve  Müdür Yardımcısı Nurtap KAYA okulumuzdan mezun olan öğrencilerin şu anda nerelerde çalıştığı, hangi kurumlarda görev aldığı, devlet desteklerinden faydalanma oranları, iş ve staj imkanları hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulundu.

Okulumuzda atölye ve laboratuvarları gezen öğrenciler yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulumuz öğrencilerinin Traktör kullanımına şahitlik eden misafir öğrencilerimizin oldukça heyecanlandıkları görüldü. Okulumuz bünyesindeki kümes hayvanları ve koyunları gören öğrenciler öğle yemeğinin ardından pansiyonlarımızı gezdiler. Ziyaretleri için kendilerine, geziyi organize eden öğretmenlerine ve tanıtımda rol alan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

 

28-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024