OKULUMUZDA NEVRUZ ETKİNLİĞİ

06.04.2022 353

Kütahya Eğitim ve Gelişim Programı (EGEP) Kapsamında Okulumuz tarafından "Nevruz Etkinliği" Gerçekleştirildi. Öğrencilerimize tarihi ve kültürel değerlerimizi aktarmak maksadıyla okulumuzda Nevruz Etkinliği düzenlendi. Etkinliğimiz okulumuz Müdür Başyardımcısı Serkan DAŞGIN' ın demir dövmesiyle başladı. Ardından okul bahçemizde çuval yarışı, halat çekme, mendil kapmaca gibi yarışmalarla devam etti. Yarışmalardan sonra okulumuz halk oyunları ekibi tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Oldukça eğlenceli geçen Nevruz Etkinliğimiz tüm öğretmen ve öğrencilerimizin etkinliklere ve oyunlara katılmasıyla sona erdi.

06-04-2022