OKULUMUZDA ZİLSİZ OKUL PROJESİ

Okulumuz EGEP Projesi Kapsamında Zilsiz Okul Dönemine Başlamıştır.

21.02.2022 190

Okulumuz EGEP Projesi kapsamında zilsiz okul dönemine başlamıştır.

Projemizin Amacı; öğrencilerde otokontrol kazanımını sağlamak suretiyle akademik başarının temel taşı olan zaman yönetimine katkı sağlamaktır.

Projemizin Uygulanışı; öncelikle kurumumuzda zilsiz okul ile ilgili detaylı bir bilgilendirme yapıldı.Projenin amacı anlatıldı.Ardından sınıf, kütüphane ve laboratuvar gibi okulun bütün görünür yerlerine saatler asıldı.Dersin giriş-çıkış saaatlerini bildiren tablolar asıldı.Değişik zamanlı kontroller gerçekleştirildi.

Projemizin Sonucu; derse giriş-çıkışlarda yaşanan sarkmaların azaldığı gözlemlendi.Okulda 30 defa 7 saniye boyunca çalan zilin çevreye verdiği rahatsızlık giderildi.Ayrıca zil harici teneffüs saatlerinde oluşan gürültününde azaldığı tespit edildi.

21-02-202221-02-202221-02-202221-02-2022