Çavdarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Çavdarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin tarım ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Çavdarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, tarım ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.

Başarılar: Geçmiş eğitim öğretim yıllarında Okulumuz Halk Oyunları ekibinin, güreş takımının İl ve Bölge birincilikleri bulunmaktadır.

Saatler: 08.30-17.30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: Halk oyunu yarışmaları, güreş yarışmaları, futsal, masa tenisi, satranç, zeka oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Geleneksel bilim şenlikleri
Proje Çalışmaları: Erasmus projeleri Tübitak projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz geçtiğimiz yıllarda 2 tane Avrupa Birliği projesine ortak olmuştur. Projelerin konuları: 1) MEYVE BAHÇELERİNDE LEONARDİT KULLANIMININ MEYVE KALİTESİNE ETKİSİ 2) SÜT HİJYENİ VE SÜT ÜRETİMİNDE VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASI
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz Tarım Alanı (ATP) (SINAVLI) 30, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği (ATP) (SINAVLI) 30, Tarım Alanı (AMP) (SINAVSIZ) 34, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği (AMP) (SINAVSIZ) 34, Gıda Teknolojileri Alanı (AMP) (SINAVSIZ) 34

Telefon - 0(274)3512055

Belgegeçer - (274) 351 2055

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cavdarhisarmtal.meb.k12.tr

Adres - Meydan Mh. Mustafa ERTAŞ Cad. 143/A 43710 Çavdarhisar/KÜTAHYA

Öğretmen :24
Öğrenci :110
Derslik :16
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :2
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Yemekhane :2
Revir:2
Öğretim Şekli :Gündüzlü-Karma

Yerleşim Yeri - İlçemiz 2400 nüfuslu olup küçük ve sakin bir yerdir. Tarihi ilkleri barındıran Aizonoi Antik Kentini barındıran şirin ilçe Çavdarhisar turistik özelliğinin yanı sıra geç ekim bölgesi olarak tarım yapılan bir yapıdadır.

Adres - Meydan Mh. Mustafa ERTAŞ Cad. 143/A 43710 Çavdarhisar/KÜTAHYA

Ulaşım İlçemiz içinde ulaşım hususi araçlarla sağlanmaktadır. Okulumuz yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 55 km. uzaklıkta olup ilçe merkezindedir. İl merkezine yaklaşık yarım saat içinde ulaşılabilmektedir.